Taidetta, taitoja ja tietoa – lue Orivedellä toimivan koulumme opetussuunnitelmasta

Koulu tarjoaa esi- ja perusopetusta sekä TUVA-koulutusta kaikille oppilaille

Joonas-koulu on tarkoitettu kaikille erityistä tukea tarvitseville lapsille. Koulu on 11-vuotinen steinerpedagoginen erityiskoulu Orivedellä. Joonas-koulu on pieni ja viihtyisä kouluyhteisö, joka mahdollistaa jokaisen oppijan yksilöllisten kykyjen kehittymisen ja toteutumisen.

Joonas-koulun opetussuunnitelma pohjautuu steinerkoulujen kansainväliseen ja perusopetuksen opetussuunnitelman perusteisiin. Opetussuunnitelma toteutuu jokaisen oppijan kykyjen ja mahdollisuuksien mukaisesti.

Joonas-koulussa pyritään rakentamaan oppiminen oppijan vahvoihin puoliin. Näin edesautetaan oppijan kiinnostusta ja hänen orientoitumistaan oppimista kohtaan.

20.1.2021